Kampblog 29 juli

Kampblog 29 juli

Dag 9: Jammer, maar helaas is dit alweer onze laatste speldag met de afdeling. Morgen staat in teken van het kampvuur. Dus vandaag konden de leden nog een laatste keer onbezorgd spelen en genieten van een dag op kamp in de Chiro van Abele! En deze dag zag er als volgt uit: 

Onze Ribbels in een nieuw jasje, letterlijk. Al aan het oefenen voor het toneeltje van morgen? Of is men opgekleed voor hun spel die eindigt in een fameus trouwfeest? 

Terwijl krijgt Speelclub vandaag leiding van onze Aspi’s. Volkspelen en ons kapot lachen staat onder andere op het programma! 

Louis en Siebe vinden dat de Aspi’s het niet te gemakkelijk mogen hebben als leiding. ‘T Kattekwoad zit in nunder ogen! Wuk ziej van plan mannekes? 

Dat de Rakwi’s ‘beiren’ zijn wisten we al langer, vandaag toonden ze nog eens dat ze niet bang zijn van wat water! Gletjshn en slieren op de bashe staat voor de Rakkers op het menu. En gesmuld hebben ze, al was daar soms wat bruine zeep bij, hé Louise

Tito bevindt zich in een wat meer ‘chillere’ staat. Zij hebben onder andere een potje nagelen, marshmallow’s schroeien aan het vuur en een jongens-meisjesactiviteit, op het programma. Al worden de jongens en meisjes vaak wat door elkaar gehaald. Arthur en Sébastien zien er goddelijk uit! Voor herhaling vatbaar?

Bie Bo Ketiblauw! Onze Keti’s zijn een (h)echte bende! Ze genieten van de afsluit van hun prachtige dag, bij een kampvuurtje, onder hun gezellige sjorring! 

W817, Wacht eens even? Kom uit je luie zetel en doe maar met ons mee! Aspi deed aan splash painting op een groot canvas, en net zoals in W817 deden ze dat vooral op elkaar! En dat leverde 8 prachtige kunstwerken op.

De sauna, de sauna, da’s goed voor je vel…. mo we weten wider da wel! 

Rakwi, Tito, Keti en Aspi sluiten hun dag af door eens goed alles uit te zweten in de zelfgemaakte sauna door de Dienstleiding! Als je ’t mij vraagt? Chiro Abele!! 

DIY (Do It Yourself) sauna wordt op deze manier gemaakt. °Dienstleiding zijn, dat is pas leven! 

En dit is alweer de voorlaatste blog van dit kamp. Wat vliegt de tijd voorbij, als je je inmens amuseert met je vrienden! Morgen staat ons kampvuur op het programma, waar de leden elk hun eigen toneeltje in elkaar boetseren. Samen nemen we afscheid van een alweer prachtig kamp. Bedankt aan alle leden en ouders  voor hun vertrouwen , alle leiding voor hun 10daagse inzet, de dienstleiding voor al hun hulp, de kokjes voor het machtig lekkere eten elke dag opnieuw. Tot de 31ste en tot volgend jaar! 

Vele groetjes 

Jan 

Ewoud 

Wout 

Miguelito 

Elfriede