Kampblog 30 juli

Kampblog 30 juli

Laatste kampdag vandaag! Kampvuuravond! Zie hier wat we onder andere allemaal aan het beleven zijn vandaag. 

 

Gelukkig weten de leiding en de dienstleiding perfect waar en hoe hieraan te beginnen, want ’t is e beirewerk! Mor tis e sgoon werk! Ze maakten een machtig kampvuur volgens de beperkte hoogte. Wacht maar tot dat in gank is, ’t zal vonken geven!

Ondertussen zetten Dieter en Pieter het verassingsavondmaal klaar! SPANNEND! Meanwhile…. ligt Jan bijna ‘up ze kant’.

Verrassingsmaaltijd: Frietjes! Ondertussen zijn Liesbeth en Isabel al druk bezig met het ruimen van de keuken. Vrouwtjes aan de macht! 

De gezelligheidstroef opkrikken is zeker één van onze specialiteiten!  Hiernaast zijn ook de leden  druk in de weer. Zij oefenen om vanavond hun toneeltje op te voeren voor de hele chirobende. Dit doen ze na het kamptoneeltje van de leiding, waar de boeren en boerinnen een heel spannend einde te wachten staat! Wie valt voor wie in Boer zoekt vrouw? 

Last maar nooit least, 

Na 6 en 5 jaar als leiding hangen Yoni en Stef hun leidingshemd aan de haak. Ze genieten momenteel van hun laatste avond op kamp als leiding.  Maar niet getreurd we hebben straks nog een leuke verassing voor de twee! Shhttt! We willen alleszins beide immens bedanken voor hun inzet de voorbije jaren en de mooie momenten! Dikke merci! Je zit machinen en we gaan jullie missen! 

 

 

Nu echt voor de laatste keer, 

Vele groetjes en tot noste joare (en morgen aan ’t station) ! 

De dienstleiding, 

Jan

Miguelito

Ewoud

Wout

Elfriede