Kampblog 28 juli

Kampblog 28 juli

Vandaag zitten we al aan dag 8! Watdatte, dag 8? Jawel, wat gaat het toch snel als we ons amuseren. Een ideaal moment dus voor een “chill-day” in te plannen.  Op het programma van vandaag: genieten !

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we er één dag op uit, al om wel gekend onder de noemer ‘recreatiedag’. We trokken naar de Sportoase te Halle. Maar er was nog meer leuks. Wat dag 8 allemaal in petto had, lees je in deze kampblog.

Onze graag geziene postbode Wout
Place 2 be vandaag, Sportoase Halle

Wist je dat we op recreatiedag een half uurtje langer mogen slapen. Joepi, batterijen terug 100 %, check. Of toch voor de meesten 🙂 We kregen ook terug bezoek van onze persoonlijke postbode Wout die menig kind en leiding een smile bezorgt. Altijd spannend, “zit er vandaag iets bij voor mij”? 

Ey, mo ma, ej ndien oal oort ?

Na het lekker ontbijt, en het lezen van de brieven trokken we er op uit. We hadden een kleine 3 kilometer voor de boeg tot eindbestemming zwemparadijs. Al een geluk dat onze Chiromannen en -vrouwen al wat meer gewend zijn. 

Voor het zwemmen was er nog even tijd voor een korte pitstop op dit speelplein. De voetballers toonden maar al te graag wat ze in hun mars hadden, terwijl de anderen zich uitleefden op de toestellen. 

Nadien kwamen de kokjes langs met lekkere broodjes, mmmmm. Nu echt helemaal klaar om het zwembad te trotseren

Zeg eens cheese !
Keti's aan het chillen
WhatsApp Image 2021-07-29 at 10.24.43
Met of zonder kaas?

Ondertussen zitten we ons volop te amuseren in het zwembad, en dat Chiro Abele aanwezig was, zal wel duidelijk geweest zijn. In koor: “Allewiejo Allewajo, wie de A, wie, de B, wie de … 🙂 

 

Na onze spetterende avonturen, stond het vieruurtje klaar. De kleinsten konden precies nog geen afscheid nemen van het water, en leefden zich nog even uit op de waterpompen. Daarna trokken we moe maar voldaan terug richting kampplek !

Een geslaagd kamp is geen geslaagd kamp zonder lekker eten. Onze kokjes zorgen dagelijks voor delicieuze maaltijden waar we onze maagjes naar hartenlust kunnen mee vullen.  

We maakten ’s avonds een momentje vrij om onze kokjes te verwennen. Elke afdeling had iets voorbereid of iets geknutseld. Bij deze nog eens een dikke merci aan ons kokjesteam ! 

Merci Liesbeth & Jan _ Lien & Wannes & Fiona & Otis _ Pieter & Isabel _ Dieter & Katrien & Jules <3 

Enkele geschenken voor de koksjes !

Elk, elk, elk, onze kampblog voor vandaag is uit. Bedankt voor jullie bezoek, en tot morgen voor een nieuw hoofstuk uit ons boek. 

Liefs, de dienstleiding. 

Elfriede
Ewoud
Miguelito
Wout
Jan