Kampblog 28 juli 2022

Hoi Piepeloi, dit is al de 7ste blog van het kamp. Wat gaat de tijd snel als we ons amuseren. Zoals we gisteren al zeiden, staat het thema “ontspannen” centraal. Met de voltallige bende bezoeken we een openluchtzwembad. De jongste leden wandelen naar de dichtsbijzijnde bushalte terwijl de oudere de weg afleggen met de fiets.

We hebben geluk dat we buiten van het mooie weer kunnen genieten. Alvorens de laatsten hun handdoek kunnen uitleggen, zitten de eerste al in het zwembad. De hele dag lang konden we genieten van het zwembad, glijbaan, loopmat op water en kinderbad. We hebben ook gedacht aan degene die minder graag in het water zitten. Er werd gevoetbald, gebadmintond en ook genoeg gerust.

Over de middag werden we uit het water gehaald om heerlijke belegde broodjes te eten. En tegen 16u hadden we alweer honger achter een vieruurtje.

Rond 17u30 keerden we afgemat terug naar huis.

Zoals iedere kamp geven we de kokjes cadeautjes om onze dankbaarheid te tonen. Iedere afdeling knutselt iets in elkaar dat ze thuis kunnen ophangen of zelf kunnen gebruiken in de keuken.

Na dit moment gaan de eerste al gaan slapen na een speelse en vermoeiende dag.

CHIRO WIST JE DATJE: Om de apsi’s al eens te laten proeven van het “leiding zijn” mogen ze al één keer schof de kinderen onder hun hoede nemen.

With kind regards, de dienstleiding

Lander, Elfriede, Ewoud en wout