Kampblog 29 juli 2022

Hier zijn we weer, dit is de laatste normale dag met normale spelletjes want de volgende dag beginnen we met de afbraak.

Vandaag gingen enkele afdelingen slieren op de basche, het was perfecte weer voor waterspelletjes. Ook na het slieren krijgt iedereen nog een verfrissende buitendouche om alle bruine zeep af te spoelen.

Ook de speelclub kon de basche niet weerstaan. s’Avonds blikken ze terug op het voorbij kamp met een marshmellow.

Sla je naast de nagel dan vliegen de etensresten je de oren rond. s’Avonds maken ze ook een klein vuurtje om de laatste avond onder de rakwi’s gezellig af te sluiten.

De basche werd intensief gebruikt dat is maar goed ook, we zouden niet alle dagen de basche willen kuisen.

Keti en Aspi spelen jaarlijks het legendarische haaien -en kwallenspel. Wat dit inhoud moet je hen zelf eens vragen, de spelregels zijn aan ons voorbij gegaan.

Op de volgende foto zie je hoe de apsi’s hun eerste try-out activiteit mogen geven. De speelclubbers laten hen met 10 op 10 slagen. Vroeg geleerd is oud gedaan. In de namiddag maakten ze hun eigen aardappelkanon!

P.S.: CHIRO ABELE WIST-JE-DATJE: Het palmares van de kampen over de jaren heen te vinden zijn op de chirowebsite. Ga maar snel eens een kijkje nemen, waar ben jij nog meegeweest?

Met vele groeten,

Ewoud, Wout, Elfriede en Lander