Kampblog 25 juli

Kampblog 25 juli

Hoipipeloi! 

We zitten halfweg het kamp. Je kan het wel al eens merken aan een verloren krootje in de ogen, dat iets luidere snurkje tijdens de platterust, het (ver) zoeken naar een vers paar kousen, de vuillinnenzak die alsmaar aandikt, … 

Maaar… Het is wel nog steeds superleuk!!

Traditiegetrouw vertrokken Keti & Aspi op tweedaagse, maar aangezien we momenteel niet in het tijdsperk leven om tradities te onderhouden, moest de leiding hier wat creatief aan de slag. Keti sprong op hun stalen ros, terwijl Aspi de NMBS inschakelde. 

Keti verkende Brussel tijdens een stadsspel en ging daarna naar het befaamde ribbetjesrestaurant Amadeus, maar kreeg een kleine regenbui in hun nekke (en ook in hun bord). 

 

Door een kleine blessure deed Aspi het wat rustiger aan. Ze verkenden Brussel op het gemaksje, en gingen daarna naar de cinema om wat te griezelen. Na een leuke dag keerden ze allebei terug naar de kampplaats, want zoals het kampklokje tikt – tikt het nergens… Maar, wordt vervolgd (met beeldmateriaal)!

De jongsten hadden het kot voor zich alleen, want als de kat van huis is, dansen de muisjes op tafel. Ambiance! Enzoals je ziet helpt iedereen flink mee met de afwas. 

 

De Ribbeltjes maakten kennis met de basche! Waterratjes troef!

De Speelclub liet hun innerlijke zwijntjes de vrije loop, en rabbelden in de mooze. ’t Zijn e bende propere tope!

Rakwi hield het wat rustiger en haalde hun creatieve skills naar boven tijdens het Tie Dye’en (AkA batikken). Na de ontspanning kwam de inspanning tijdens het slipspel. 

Ook voor de Tito was het tijd om zich samen – als een (h)echte groep – te amuseren op de basche. 

Vandaag (maandag 26/07) trekken alle afdelingen er een dagje op uit. Zoals elk jaar betekent het midden van het kamp ook het aanleveren van verse krachten. Het was dus de laatste dag van de magic five: meer bepaald de huidige dienstleiding. In de bank staat het werk niet stil, daarom moest Bramba helaas ons een dagje eerder verlaten. Bedankt voor jouw helpende handen! Uit het oog – maar niet uit het hart. 

Vanaf morgen kruipt er een nieuwe bende in hun pen, want dan zijn Elfriede, Wout, Miguelito, Jan & Ewoud van de partij!

Ook in de kookploeg vindt een transfer plaats. De Five magic Vandenaweeltjes worden geruild tegen het delicious duo Pieter & Isabel. Bedankt Lien, Wannes, Joppe, Fiona & Otis voor het eten en de ambiance! 

Het was ons een waar genoegen!

Dikke piepers van uw verslaggevers ter plaatse!

Margot, Bramboe, Lander & Floor (en Bramba vanuit het Crelanloket in Lo).