Kampblog 24 juli

Kampblog 24 juli

Elk zijn goedemorgen!

Gisteren hadden we een pittige dag! We moesten dus sterk staan. Gelukkig poesterden de kokjes iedereen met wat cornflakes om aan te sterken!

Net zoals elke ochtend, mochten we ook deze ochtend genieten van een nieuwe aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Dina helpt de boeren nog steeds aan een nieuwe vlam. 

Daarna kroop iedereen in zijn pen: ‘Lieve mama en papa, het eten is lekker, het weer valt goed mee, ik heb mooie dromen, en we spelen veel leuke spelletjes. Chirokussen’. Wees dus op post voor nieuws van jullie hartendief!

Na het schrijven van de kaartjes, was iedereen klaar om een knappe loopprestatie neer te zetten tijdens de massacross. De Usain Bolt’s gaven het beste van zichzelf, maar natuurlijk konden er van elke afdeling maar drie winnen. Zie hier, alle winnaars samen!

Maar aangezien deelnemen belangrijker is dan winnen: Proficiat aan alle deelnemers!

Het was een dag vol competitie, want in de namiddag hebben de vier families tijdens Kiekeboe tegen elkaar gestreden voor de titel van ‘beste familie’. Na een harde en bitsige strijd, won familie 4 de sterk gegeerde titel en beker. Hup hup hup!

Na deze spannende strijd was het tijd om even te bezinnen tijdens de euch. Voor de gelegenheid mochten we gebruik maken van de aanpalende kerk!

’s Avond vulden we onze knorrende maagjes met lekkere broodjes Pulled Pork. Het eten blijft hier verrukkelijk!

Vandaag vertrekken Keti & Aspi op een alternatieve tweedaagse. Goeie reis iedereen! 

Dikke chirokussen, 

Bramboe, Bramba, Lander, Margot & Floor