Kampblog 26 juli

Liefste ouders!

Vandaag nemen we afscheid van onze dienstleiding deel 1 (Margot, Floor, Bram, Bram en Lander) en verwelkomen we dienstleiding deel 2 (Wout, Ewoud, Jan, Miguel en Elfriede). De fakkel wordt met zorg doorgegeven en ze zien het helemaal zitten!

Ribbels en Speelclub vertrekken samen op TUP (Trek U Plan). Met hun rugzak vol goesting, trekken ze samen richting een indoor speelpark! Met 3 km in de benen en veel speelgenot keren ze terug naar de kampplaats. Geslaagde dag voor onze kleinsten!

Rakwi

De Rakkers koken hun eigen typisch TUP-potje: worst, erwten, patatten met mayonaise, mmm! Samen hout sprokkelen, mondje eten en terug verder op pad richting een recreatiedomein waar ze even afkoelen na de zware inspanningen. Gelukkig kunnen ze vanavond terug genieten van de kokjes en hun lekkere kookkunsten!

Ook Tito trekt door de velden. Ze ontmoeten de Rakwi’s in het recreatiedomein. Samen ravotten ze en keren daarna vermoeid maar voldaan terug naar de kampplaats.

De Keti’s genieten ondertussen van het privé-waterpark in hartje Brussel. Met uitzicht op het Atomium spelen ze verschillende stadspelen. Zalig!

Last but nog least trekken ook onze Aspi’s richting Brussel. Zij nemen de trein en genieten eerst en vooral van een lekkere koffie op terras. Aspi zijn dat is pas leven!

De dag sluiten we af met een echt Chiro-Abele hoogtepunt. Iedereen brult de longen uit zijn lijf op de zangstonde.

Moe maar voldaan sluiten we de dag af, maar niet voor lang, want morgen staat onder andere Afdelingsdag op het programma!

Chiroknipoog 😉

Dienstleiding van de partij

Wout, Miguel, Jan, Ewoud en Elfriede