Kampblog 25 juli 2022

Dag iedereen!

Hier zijn we terug met wat nieuws vanuit Heusden-Zolder. We starten de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Ideaal voor keti en aspi want zij vertrokken opnieuw met de fiets voor tweedaagse. MERCIE KOKJES, MERCIE KOKJES, MERCIEEEE. Elke morgen kunnen we trouwens smullen van overheerlijke gelei van Mariette, dank u wel daarvoor!!

Ribbels, speelclub, rakwi en tito hadden het kampterrein voor zich alleen. En als de kat van huis is, dan dansen de muisjes!

Ribbels speelden harde pleinspelen. Ze luisterden allemaal aandachtig naar opperhoofd Janne.

Speelclub waande zich als echte zwientjes! Geen nood, iedereen is terug proper geraakt.

Rakwi en tito bundelden de krachten en probeerden uit een Escape-room te ontsnappen.

Keti vond na een mooi fietstochtje en na even zoeken een prachtige slaapplaats! Zijnt sjansaaaards!

En onze oudsten, de aspi’s, maakten Bobbejaanland onveilig!!

Ziezo, dit was de laatste blog van dienstleiding deel 1. We geven de fakkel door aan Lander, Wout, Elfriede en Ewoud! Ook in de kookploeg vond een position switch plaats. Wannes, Lien, Joppe, Fiona en Otis verlaten Heusden-Zolder en Pieter en Isabel komen nog 6 dagen het beste van zichzelf geven.

CHIRO ABELE WIST-JE-DATJE: Na het ontbijt spelen we ‘Het spelletje van kwart voor negen’. Dit is een spelletje om te beslissen welke familie het eerst bediend wordt. Soms is het een spel voor de hele familie of bijvoorbeeld 1 keti of 1 ribbel van elke familie.

Veel groeten!!!

De dienstleiding (Jan-Yoni-Stef-Bram-Margot)