Kampblog 24 juli 2022

Dag iedereen! We zitten al bijna aan de helft van het kamp! Wat gaat de tijd toch snel als we ons allemaal amuseren. De 4de dag van het kamp was terug een goedgevulde dag, want er stonden allerlei toffe activiteiten gepland!

Om de dag rustig te beginnen, werden er kaartjes geschreven naar het thuisfront! De enveloppen, kaartjes, postzegels vlogen in het rond en iedereen had al veel te vertellen over hun wonderlijke avonturen.

Na het rustig momentje was het tijd voor het chirokampioenschap veldlopen AKA Massacross! De spanning was te snijden en iedereen stond vol concentratie aan de startlijn te wachten met maar 1 doel: WINNEN.

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch nog eens de winnaars in de kijker zetten! Dikke proficiat aan iedereen die meegelopen heeft!

Na de middag stond het grote familiespel AKA Kiekeboe op het programma. Hier strijden de families tegen elkaar om zo gekroond te worden tot beste familie van het kamp!

Terug de batterijen opladen met een stevig 4-uurtje en daarna begon het jaarlijks bezinningsmoment AKA Euch! De hele bende werd onder leiding van bezinningsmeester Gunnar meegenomen in de chirofilosofie. We zongen samen uit volle borst mee met het gospelkoor en stonden even stil bij de getuigenissen over de chirowaarden!

In de avond speelde iedere afdeling nog apart een spelletje om zo te bekomen van een supertoffe kampdag.

CHIRO ABELE WIST-JE-DATJE: Om snel iedereen te verzamelen en onze stemmen te sparen, spelen altijd een kampliedje af. Dit is een liedje die gekozen wordt door de leiding en die 10 dagen gebruikt wordt bij verzamelmomenten!

See you tomorrow!!!

Groetjes dienstleiding

(Stef AKA Stefaan)
(Bram AKA Benny)
(Margot AKA Margi)
(Jan AKA Warlop)
(Yoni AKA Sonny)