Kampblog 24 juli 2023

Dames en heren, appelen en peren, leeuwen en leeuwinnen de blog van 24 juli gaat weer beginnen!

Vandaag hadden we een drukke dag voor de boeg. Brieven schrijven, massacross, kiekeboe en euch stonden op de planning. Helaas stak de regen er in de voormiddag een stokje voor. Maar je weet wat ze zeggen, na regen komt zonneschijn en massacross kon gelukkig toch doorgaan.

Na de spannende loopwedstrijd in het bos smaakte de vol-au-vent met rijst en currysaus des te beter!

In de namiddag streden de families om de kiekeboebeker. Aan de hand van verschillende opdrachten verdienden ze punten. Zo moesten ze levend Hippo Hap spelen. Reis rond wereld, slacklining, potjeflip en ook mijnenveld stonden op het programma. Op het einde werd de winnaar bekend gemaakt. Dit jaar was de winnaaaaar…FAMILIE 2!!!!!

Onze jaarlijkse bezinning vond ook plaats op deze goede gevulde dag. De leiding zorgde voor een rustgevende yogasessie en de chiroliedjes werden met volle borst meegezongen.

Ondertussen was de dienstleiding aan het zweten en het zwoegen bij het vuur. Zij zorgden ervoor dat de sauna stomend heet was zodat Rakwi, Tito, Keti en Aspi konden genieten van een rustoordje. Daarna konden ze allemaal zen hun bedje in.

Dit was het alweer voor vandaag, morgen zijn we terug met meer nieuws!

De dienstleiding

(Flore – Hanna – Janne – Amber – Eli)

Kampblog 24 juli 2023