Kampblog 23 juli 2023

Hallo iedereen!

Ondanks het slechte weer was er opnieuw een hele dag vol spelplezier. De Ribbels vlogen er in de voormiddag al meteen in. Ze startten de dag met hardepleinspelen en de regen hield hen zeker niet tegen ;). Na een heerlijke portie stoofvlees met frietjes en de nodige platte rust werden de Ribbeltjes echte postbodes! Om de dag af te sluiten bouwden ze een echte waterraket.

De Speelclubbers schuilden voor de regen in de refter. Daar knutselden ze alvast een bedanking voor de kokjes. In de namiddag werden ze echte smokkelaars in het grote speelclubsmokkelspel. Na een fruitig vieruurtje werd er ook nog wat gesport tijdens het grote baseball spel.

Rakwi trok erop uit in de stad. Daar speelden ze een village game, ze moesten op de vlucht slaan voor de dorpsgek Gunnar. Toen de avond viel en de bijna volle maan door de wolken scheen, werden de weerwolven van Wakkerdam opgeropen in het bos.

Tito begon de regenachtige dag op ’t gemak met enkele gezellige spelletjes in de refter. Na de platte rust trokken ze het bos in voor het condoomspel.

Onze oudste leden kregen vandaag de opdracht om een spel voor te bereiden voor ‘Aspi geeft leiding’.
In de namiddag speelden ze ‘Foute Vrienden’ in het centrum van Heusden.

’s Avonds speelde heel de Chiro samen gezelschapsspelletjes met getrommel van de regen op het dak.

Dag 3 zit er ook alweer op, tot morgen!

De dienstleiding

(Eli – Flore – Amber – Janne – Hanna)