Kampblog 30 juli

Dag iedereen, inpakken en wegwezen! Maar niet voor vandaag, dat is pas morgen. Vandaag staat er drukke dag voor de boeg.

Iedereen ruimt zijn valies al wat op zodat de laatste dag vlot (zou moeten) gaan. Toneeltjes werden voorbereid om ’s avonds voor iedereen te kunnen presenteren.

Enkele leiding en dienstleiding beginnen met de constructie van het kampvuur.

Van de voorspelde regen kregen we het toch benauwd en pakten we het kampvuur in om bestand te zijn tegen het water. Het timemanagement-team hielden de weerkaarten goed in de gaten!

Net als het begint te regenen kunnen we schuilen en aan de aperitief beginnen! Oef! De Ribbels geven het startschot en beginnen met hun toneeltje gevolgd door Speelclub etc. .

Met het geluk aan onze kant heeft het kampvuur stand gehouden tegen het Zolderse weer. Jammer genoeg moeten we dit jaar afscheid nemen van 7 enthousiaste leiders. Een welgemeende merci voor alle jaren dat jullie onze chiro onder jullie vleugels hebben genomen! Onze paden kruisen hoogstwaarschijnlijk nog!

Bedankt Zion, Jorn, Gunnar, Brecht, Iroulan, Chloe en Emma! 💛💚💛

Zij hebben als afscheid het kampvuur aangestoken!

We krijgen er ook 7 vesche leiding, jullie gaan deze zekerlijk volgend jaar leren kennen!

Morgen keren we terug naar huis en het dus een goed moment om iedereen te bedanken die dit kamp hebben waargemaakt. Bedankt aan de leiding, kokjes, diensleiding, kinderen, ouders, tentzetters, camionchauffeur en waarschijnlijk nog zoveel meer personen! Tot volgend jaar.

Tot een noaste ke, de dienstleiding ( Yoni, Lander en Bram)