Kampblog 26 juli 2023

Liefste thuisfront!

Hier zijn we weer met een nieuwe blog. Vandaag stond TUP (Trek Uw Plan) op de agenda. Een dag waarop iedere afdeling heel wat kilometers aflegt, te voet of met de fiets.

De Ribbels hebben heel wat hoogtemeters afgelegd, want zij hebben de terril van Heusden – Zolder beklommen. Op de top hebben ze lekker genoten hun middagmaal. Onderaan de terril stond De Luchtfabriek te wachten om al de Ribbeltjes te verwelkomen. En wat vonden ze het leuk daar! Omdat de Ribbels zo flink waren, kregen ze achteraf ook nog een ijsje. Topdag!

Onze Speelclubbers vertrokken met een rugzak vol eten & goesting richting Domein Bovy. Daar konden ze zich volledig uitleven op het speelplein en in het park.

Rakwi had als doel naar de kinderboerderij te gaan. Toen de middag aanbrak, maakten ze eten op een zelfgemaakt vuurtje. Eens ze de kinderboerderij bereikt hadden, genoten ze van alle diertjes en speelden ze erop los. Ook sloten ze af met een ijsje eten.

Tito’s hielden het traditioneel want zij hebben de hele dag gewandeld. Ze maakten zelf ook een vuurtje om hun eten op te warmen. Goed gedaan Tito’s met al die kilometers in de benen.

De Keti’s hebben ook heel wat gedaan. Eerst zijn ze gaan shoppen in Maastricht. Na al dat shoppen, was het tijd voor wat ontspanning: naar de bowling! In de Hema hebben de Keti’s gegeten. Daarna was het al terug tijd om richting Heusden te keren.

Aspi hadden de nacht doorgebracht in Geel, daar werden ze heel goed ontvangen door een familie. Vanuit Geel vertrokken ze richting Bobbejaanland. De hele dag hebben ze zich kunnen uitleven op verschillende attracties.

Vandaag namen we ook afscheid van dienstleiding deel 1 en verwelkomen we dienstleiding deel 2. De fakkel wordt doorgegeven. Welkom Laure, Lotte en Bram. Flore blijft nog wat langer hangen. En ook een dankjewel aan Amber, Hanna, Janne en Eli.

Na een vermoeiende dag met wandelen of fietsen en spelen. Was het tijd om het wat rustiger aan te doen. Tijd om de kelen open te zetten want het is zangstonde!

Moe maar voldaan sloten we de dag af.

Chiroknipoog!

Dienstleiding

(Flore – Bram – Laure – Lotte)