Kampblog 22 juli 2022

Goedemorgen iedereen

Bij het ochtendgloren en het ontwaken in de morgendauw konden onze cowboys en indianen hun tweede dag beginnen. Vol goede moed en goesting werd de dag op gang geschoten door een wasje en een stevig ontbijt.

Van klein naar groot.

De ribbels hun eerste echte activiteit was onmiddelijk volle gas! Er werden verschillende balspelletjes gespeeld tegen elkaar!

De speelclubbers daarentegen moesten eerst hun diploma van tovenaar/tovenares kunnen bemachtigen door middel van uitdagende proeven ingewikkelde formules. Na lang zwoegen en zweten, behaalden ze allemaal met grote onderscheiding hun oorkonde!

Rakwi had heel wat te becijferen, de hersenen werden gepijnigd met tactische richtlijnen om de meeste punten te verzamelen. De zon stekte ook een beetje 🙂

De oudere afdelingen van de chirobende maakten zich klaar voor een dag vol met sjorren en het maken van mooie constructies.

De tito’s houden wel wat van verfrissing en hadden het wonderlijk idee om een zwembad te bouwen!

Een klassieker binnen de chirowereld is de vierpekkel. De keti’s waagden er zich aan om hem zo pilleboetvaste te maken. Zo kunnen ze na alle inspanningen chillaxen, een babbeltje slaan en een beetje uitrusten.

We zijn alweer tot de laatste groep gekomen, het oranje leger, de aspi’s. Zij maakten voor zichzelf een doenbare glamping van 5 sterren met verwarmd zwembad.

Met een stralende zon en zuiderse temperaturen zijn de eerste 2 dagen goed verteerd. Het kan alleen maar nog beter worden.

P.S.: CHIRO ABELE WIST-JE-DATJE: Een traditionele activiteit die we in de chiro altijd spelen, is BATTAKLANG! Dit is het spelen van spelletjes met alle afdelingen samen!

Vele groetjes vanuit Heusden-Zolder en tot morgen!

De dienstleiding (Bram-Margot-Jan-Stef-Yoni)