Kampblog 22 juli

Kampblog 22 juli

Dag liefste thuisfront!

Onze eerste nacht in Buizingen zit er op en beviel ons goed. Onze batterijtjes waren goed opgeladen voor de eerste dag vollebak spelen!

 

Ribbels bouwden hun eigen kamp, waar ze de volgende dagen garantie nog zullen vertoeven. Daarna speelden ze een postjesspel als echte boertjes en bekogelden ze elkaar (vredevol en liefdevol) tijdens het proppenspel. 

Speelclub begon de dag sportief met een potje baseball. Daarna ruilden ze de  knuppel in voor een katapult en uiteindelijk gaven ze nog het beste van zichzelf tijdens de hardepleinspelen. 

 

Rakwi was er als de kippen bij, want ze konden hun ei kwijt tijdens het eierspel. Daarna probeerden ze de onbekende persoon te raden, die de andere groep in gedachten had. Voor het vieruurtje gingen ze op verplaatsing gezellig gaan picknicken. Tijdens deze geestige picknick speelden ze ook kwakje. Op het einde van de dag sterkten ze de groepsgeest aan door team building spelletjes. 

 

De Tito’s zochten hogere sferen op in hun sjorring. Na al dat harde werk, was er nog wat tijd voor harde(re)pleinspelen. Ze gaven zich helemaal!

Ook bij de Keti’s stond er sjorren op de agenda. Ze maakten een gezellige zespekkelige lichtjesboog en genoten er daarna volle bak van. Op het einde van de dag maakten ze een verrassing voor de kokjes (later hierover meer). 

 

Natuurlijk konden onze oudsten, de Aspi’s, ook niet onderdoen en haalden ze ook hun – reeds verworven – sjor skills boven.

 

Misschien zagen jullie het al verschijnen op sociale media, maar we kregen ook  fijn bezoek  van Hannelore en Faith van de jeugddienst, en schepen Ben (en Leine). Ze kwamen niet met lege handen, maar hadden sumoworstelpakken mee waar alle afdelingen even in konden ravotten. De daarna hongerige maagjes werden gesoigneerd met donuts. Bedankt voor jullie komst!

Zoals altijd maken de kokjes gigantisch lekker eten, en dat was nu ook weer niet anders. We aten stoofvlees met frietjes en sla – en ’s avonds lekkere macajohnny. 

We willen dus zeker nog niet naar huis! 

Veel groetjes, 

jullie kapoen

& de dienstleiding – van dienst: 

Bramboe, Bramba, Lander, Margot & Floor