Blog 29 juli

Gisteren was de laatste normale kampdag. Want vandaag (30 juli) staat voornamelijk opruimen en inpakken op de planning.

De ribbels hielden hun eigen zangstonde en zongen gretig mee met charmezanger Eli. In de namiddag leefden ze zich uit in de modder.

Speelclub speelde een spel waarbij ze in duo’s aan elkaar vastgemaakt werden. Daarna slierden ze nog eens op de basche.

Rakwi speelde in de voormiddag het 100-minuten spel gevolgd door paracommando en daarna lanceerden ze de rakette. Ze sloten de dag af met een mini kampvuurtje.

De tito’s waanden zich echte soldaten en speelden paintball in de bossen.

Keti en aspi leefde zich ook de hele dag uit per afdeling maar ’s avonds hadden de leiding een echt galabal voor hen voorzien.

Nog één nacht slapen en dan komen we terug uit onze bubbels om huiswaarts te keren. Het was geen normaal kamp maar het was daarom niet minder plezant!

We willen de leiding bedanken voor de organisatie van het kamp. Er kwam heel wat extra werk en denkwerk bij te kijken om alles veilig te laten verlopen. Jullie hebben dat heel goed gedaan waarvoor een dikke chapeau! De leden hebben er een zorgeloze 10 daagse opzitten en er werden herinneringen voor het leven gemaakt.  

We willen ook Mariette Verhaeghe bedanken voor de lekkere confituur!

Ook onze koks willen we bedanken, het eten was keer op keer superlekker want de kommen keerden steeds leeg terug. Ook in de keuken moesten er extra inspanningen geleverd worden, ontsmetten, mondmaskers, handschoenen aan, waarvoor mercie!

Wij, de dienstleiding hebben enorm genoten van het kamp en zijn blij dat we vanop afstand mochten meegenieten van de kampsfeer.

Vanavond wordt het kampvuur aangestoken en kruipen we moe maar voldaan ons bed in. We eindigen opnieuw met een quote:

Quote van de dag

“Dankbaarheid is  het geheugen van het hart.”

Vele groetjes, de dienstleiding: Miguel, Jan, Lander en Margot.