Blog 27 juli

Dag lieve mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, broers, zussen, tantes, nonkels en sympathisanten! Hier zijn we opnieuw met een verslag van de avonturen vanuit Aalter. Het was alweer een drukke maar plezante dag!

De dag startte met de strijd om de beste afdeling per bubbel. Iedereen gaf het beste van zichzelf maar uiteindelijk mogen de speelclubbers en de keti’s zich winnaar noemen der afdelingen. Het was een spannende strijd want ze waren elkaar evenwaardig.
Om het WC- moment wat plezanter te maken is het bij Chiro Abele de gewoonte dat er elke dag een nieuwe WC-info in de wc’s hangt. Dit zijn grote affiches met weetjes, foto’s, dagindeling, het menu en sinds enkele jaren hebben de koks ook een wedstrijd voor ons voorzien. De winnaars die de vraag correct beantwoordden, werden getrakteerd op een sneukelbordje, mercie kokjes!
Na afdelingsdag, hielden we een kort bezinningsmoment om daarna op aangepaste wijze Vlaamse Kermis te spelen. Dit wordt traditioneel gevolgd door de fuif. Spotten jullie de big five in de apéro? (no animals were harmed)
We sloten de dag af met een spetterende fuif, samen maar toch apart! Er werd veel gezongen, gedanst en gesmuld van lekkere frietjes. Moe maar voldaan kon iedereen genieten van een goede nachtrust.

Ten laatste kunnen jullie genieten van onderstaand filmpje waarin de 2 bubbels een Bubbel-Battle houden.

Vele groetjes van de dienstleiding (Jan, Margot, Miguel en Lander)