Blog 22 juli

Na onze eerste nacht op de nieuwe verblijfplaats de komende 10 dagen zijn we klaar om een volledige dag spelletjes te spelen met de eigen afdeling en om het domein rond onze tent wat aangenamer te maken.

De Ribbels veranderden voor 1 dag van geslacht en verkleedden zich als man of vrouw. Daarna showden ze hun schmink- en verkleedtalenten op de catwalk en bouwden ze een kamp in het bos.

De Speelclub ging op ontdekking in onze eigen jungle om het daarna te gebruiken als ideale locatie om spelletjes te spelen.

Ook de Rakwi’s ontdekten de geheimen die in het bos verschuild zitten. Ze hebben alvast een Rakwi kamp gemaakt waar ze naar alle waarschijnlijkheid veel zullen vertoeven. De leiding weet dus waar zoeken als hun leden verstoppertje willen spelen.

De Tito’s waagden zich aan hun eerste sjoravonturen. Onder begeleiding van Emma en Elfriede maakten ze rond hun tent een plaats waar ze wat kunnen ‘chillen’ de komende 10 dagen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker onze komende blogs.

Ook de Keti’s zijn de hele dag druk in de weer geweest om hun sjorring af te werken. Trots poseerden ze voor hun creatie waar ze kunnen uitrusten in de hangmatten of samenzitten op hun 2de verdiep. Voeg er nog wat vlaggetjes bij et voil√†.

De eerste taak van de Aspi’s was om een zwembad te plaatsen om de warme dagen te doorstaan. Daarna bouwden ze bij hun zwembad nog een constructie. Natuurlijk onder het toeziend oog van Yoni die keek of de paal wel waterpas staat.

Bij de kokjes is het moto: een goede commande is de helft van het werk.

De patatjes schillen zichzelf niet. Dankzij onze kookploeg kunnen we 10 dagen lang genieten van een echt sterrenmenu.

We sluiten wederom af met de spreuk van de dag: in het belang van de gezondheid van onze kampgenoten, groeten wij elkaar hier met elleboogstoten.

Zonnige groetjes vanuit Aalter
De dienstleiding (Laure, Wout, Bram, Ewoud)