NIEUWS

Reminder


door Miguel

Beste Chiro-ouders,
binnen een grote 24 uur is het zover: gedaan met aftellen, de langverwachte vertrekdag is aangebroken. Maar dat is voor morgen.

Voor vandaag nog een kleine reminder: vandaag is het de bedoeling dat jullie tussen 16u30 en 18u de valiezen van jullie enthousiaste Chiro-kids komen brengen naar de koer van Luc Haghedooren, het adres is Trappistenweg 94. Daar verwelkomen we jullie graag om de valiezen, de SIS-kaart (of het kids-ID) en de persoonlijke bijdrage in ontvangst te nemen. Daar krijgen de kindjes van ons ook (gratis) hun kamp-t-shirt (rarara, wat is zijn kleurtje dit jaar?!). Daarnaast kun je daar ook voor een prijsje de 'I love CA' - petten of de kamp-t-shirts van vorig jaren kopen.

Als persoonlijke bijdragen vragen we van Speelclub, Tito en de leiding een pot choco van ong. 500 gr, Rakwi een dubbele pak chocolade van ongeveer 500 gr. Van Keti een pak speculoos van ong. 500 gr en Aspi een pot confituur van ongeveer 500 gr. (deze gewichten moet je niet zo strikt nemen, dit is een richtgetal).

Als de valiezen binnen zijn en de camion geladen is, is het echt niet lang meer. Want we verwachten jullie dinsdag de 21e juli graag om 12u30 aan het station in Poperinge. Dan is er nog wat tijd om afscheid en wat groepsfoto's te nemen en om 13u10 vertrekken we richting kampbestemming, Plombières. Joepie! Btw, de weersvoorspellingen zien er in orde uit!

Tijdens het kamp kun je onze avonturen volgen op deze site.

Dikke Chiroknipoog, de (aftellende) leiding