NIEUWS

Maandag 23 juli


door Dienst

Hallo Chirofanaten!

Jullie liefste kapoenen maakten zich alweer klaar voor de 3e dag van dit zonnige kamp in Sint-Huibrechts-Lille! Ook deze dag had voor hen heel wat in petto! Kijkt u even mee?

De ribbels sloegen de handen in mekaar en bouwden aan een wel heel erg lekker huisje, gevuld met snoepgoed en fruit! Als beloning voor hun harde werk krijgen ze gedurende het kamp elke dag een snoepje/stukje fruit! Hmmm!

Ribbels (1)

 

Ook voor de speelclubbers is vandaag de tijd aangebroken om hun eigen kamp te maken! Inclusief wachtwoord om dit heuse speelclubkamp te betreden!

Speelclub (10)

 

Bij dit tropisch weer waagden de rakwi's zich ondertussen op de basche! Tussen de vele waterspelletjes door, maakten onze goedlachse rakkers echter graag wat tijd voor het nemen van een leuke groepsfoto! Say cheese!

Rakwi (6)

De tito's werkten op dag 3 aan hun eigen bouwproject: een heuse constructie vol met hangmatten om wat in te luieren en gezellig bij te praten. Voor al jullie bouwprojecten, groot of klein, moet je bij de tito's van Chiro Abele zijn!

Tito (4)

De keti's maakten van het bos gebruik om elkaar 'neer te knallen' tijdens hun paintballspel. Wie niet geraakt wil worden, blijft best uit de buurt van onze koelbloedige keti's!

Keti (6)

Ook voor de aspi's is het zeker tijd voor wat afkoeling! Daarbij gaan ze elkaar te lijf tijdens het sumoworstelen, estafettespel, zittend voetbal,... Een hechte bende als je 't ons vraagt!

Aspi (7)

De krachten werden later op de avond gebundeld tijdens Battaklang! Daarbij spelen jong en oud samen. Heel wat pleinspelen passeerden de revue en banden werden gesmeed!

We love Chiro Abele!

 Battaklang (1)

 

Tot schrijfs!