NIEUWS

Blog 7: zaterdag 27 juli 2019


door Lander

Hoipiepeloi! 

We hadden een erg drukbezette dag! Even dreigde deze in het water te vallen door het regenweer, maar gelukkig konden we aan alles een mouw passen of trotseerden we gewoon de regen! 

Zoals elke ochtende startte onze dag met een ontbijt, gevolgd door het toneeltje. Het wordt enkel maar spannender! 

DSC_0006 (1)

Ook voor de afdelingen was het een spannende dag, want we verdedigden onze trots tijdens afdelingsdag. We droegen kleren in onze afdelingskleur en aan de hand van duels tussen afdelingen zochten we de sterkste, beste, coolste afdeling! 

DSC_0027

Na onder andere het ballonnenspel, een voetbalmatch en levend zeeslag behaalden de Rakwi's de ultieme overwinning!

DSC_0023 (1)

DSC_0417

DSC_0333

's Middags kregen we een heus feestmaal voorgeschoteld: kalkoenfilet met een tuinkruidensaus, pommes duchesse, perzikken en boontjes. Wat hebben we gesmuld! Hiervoor, en voor al de andere lekkere maaltijden, moesten we de kokjes toch eens heel uitgebreid bedanken! Elke afdeling overhandigden hen een zelfgemaakt cadeautje. 

DSC_0368 (1)

In de namiddag gaven we het beste van onszelf tijdens de massacross. Elke afdeling liep zo snel mogelijk tussen de druppels door. Zie hier de top 3 van elke afdeling! Dikke proficiat, jullie hebben jullie beste beentje voorgezet! Applaus!

DSC_0305 (3)

Na de massacross was het tijd voor de Vlaamse Kermis. Hierbij konden we leuke spelletjes spelen en zo een hapje en een drankje verdienen. Deze werden ons aangeboden in de zomerbar 'los piratos'. Aargh! 

SAM_2697

Na deze intensieve dag was het tijd om ons mooi op te blinken, de haartjes te vlechten of in de gel te zetten en de mooiste tenue uit onze valies te zoeken. De drank werd koelgezet, het mengpaneel en boxen geïnstalleerd en de photobooth opgesteld. Het was namelijk tijd voor de befaamde fuif! 

SAM_2753 (1)

We dansten ons gat van onder ons lijf op hitjes als "stop stop stop stop met jagen, zo gaat alles naar de haaien"! 

SAM_2742

... of we speelden enthousiast luchtgitaar op de beste rockschijfjes!

SAM_2851

Bezweet en uitgeput gingen we slapen. Wat een dag! 

(Minder) zonnige groetjes uit Tollembeek en tot binnenkort! 

W & A & B & F